Termeni si conditii:Accesul dumneavoastra si utilizarea site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ('Termeni si Conditii').Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu plasati comanda. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru si implicit sa plasati comanda, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment acestora Termeni si Conditii prin postarea pe site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Nu aveti dreptul sa abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe site-ul nostru, sau prin atacarea site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack ). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni si Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

Disponibilitate si defecte
Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul 'asa cum este' si 'asa cum este disponibil', si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Definitii si Termeni:
- Dog Shop: Este denumirea comerciala (brandul) sub care se ofera serviciile noastre; Dog Shop este un Pet Agency (agentie de animale de companie/agentie de intermediere) si are drept scop/rol prezentarea ofertelor de vanzare ale crescatorilor/proprietarilor de animale de companie pe care agentia ii are in portofoliu si cu care colaboreaza. Dog Shop presteaza acest serviciu in baza unui comision incasat de la client.
- Crescator: Persoana fizica care creste animale de companie si pe care le are in proprietate. Crescatorul este proprietarul de facto al animalelor de companie furnizate catre clientii agentiei (Dog Shop).
- Client: Persoana fizica / persoana juridica care apeleaza la serviciile agentului comercial Dog Shop.
- Animal de companie: Este reprezentat de tot ceea ce inseamna caini si pisici de rasa din cadrul ofertei / siteului.
- Site: Domeniul www.caini-de-vanzare.ro ; www.pisicidevanzare.ro si toate celelalte siteuri partenere cat si subdomeniile acestora.
- Contract: prezentul regulament reprezentat de 'Termeni si Conditii'.
- Oferta: Reprezinta emailul personalizat trimis de catre Dog Shop fiecarui client care solicita o astfel de oferta.

Aceasta cuprinde imagini cu exemplarele/animalele de companie disponibile la crescator, pretul total al animalului de companie care este alcatuit din pretentiile pecuniare ale crescatorului plus comisionul agentiei Dog Shop.
Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un serviciul prestat de agentie. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client asupra serviciului. Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic sau de apreciere, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre animalele de companie sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare in Site, in pagina unui anumit tip de animal de companie. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Drepturi si obligatii ale partilor:
- Crescatorul: este raspunzator de calitatea animalelor de companie, de starea de sanatate a acestora cat si de actualitatea imaginilor cu animalelor de companie ofertate catre agentie; De asemenea acesta se angajeaza sa ofere clientului agentiei tot ceea ce este prezentat in oferta. In caz de imbolnavire si/sau deces in termenul prevazut in oferta, acesta are obligatia de a schimba/inlocui animalul de companie cu un altul clinic sanatos din aceeasi rasa, sex, particularitate de culoare intr-un termen de maxim 60 zile.
Pozele din ofertele trimise pe email sunt cu titlu de prezentare.
Crescatorul are obligatia de a transporta in conditii optime animalul de companie strict pana in orasul solicitat de catre client cu conditia ca acest oras sa se regaseasca in oferta trimisa pe email sau pagina oficiala de facebook. - Dog Shop: in calitate de pet agency (agentie de animale de companie / agentie de intermediere) are obligatia sa urmareasca indeplinirea de catre crescator a obligatiilor ce-i revin conform cu oferta, obligatii care sunt scrise in cadrul ofertei trimise pe email: livrarea exemplarului din rasa solicitata, sa se respecte particularitatea de culoare solicitata de client si sa-i asigure transportul in conditiile expuse in cadrul ofertei scrise si trimise clientului pe email, facebook sau orice alt mijloc de comunicare.
Preturile valabile sunt doar cele prezentate clientului in cadrul ofertei. De asemenea facilitatile oferite pentru animalul de companie solicitat sunt cele strict prezentate in cadrul ofertei trimise pe email.
- Clientul: Clientul are dreptul de a renunta la comanda si implicit recuperarea comisionului platit, daca livrarea animalului de companie se lasa asteptata mai mult de 30 zile. Livrarea propriu-zisa a animalului de companie si implicit plata restului de suma conform cu oferta inaintata pe email sau facebook se face prin intalnirea directa (intalnire fata in fata) intre client si crescator. Clientul are obligatia de a verifica la momentul livrarii, animalul de companie, din toate punctele de vedere. De asemenea clientul are dreptul ca la livrarea propriu-zisa sa fie insotit de catre un specialist (medic veterinar, specialist chinolog etc). Dreptul de returnare al animalului de companie este posibila doar in cazul in care acesta este suferind de una din afectiunile prezentate in cadrul ofertei. De asemenea clientul va trebui sa achite diferenta de pret (pretul total din oferta minus comisionul platit anterior angentiei Dog Shop) direct crescatorului/propritarului strict la momentul livrarii animalului de companie. Clientul este obligat sa verifice suma platita crescatorului. Daca clientul plateste in plus sau in minus fata de ceea ce scrie in oferta o face pe propria raspundere, Dog Shop neasumandu-si nici un fel de responsabilitate, fiind strict o problema intre client si crescator. Clientul in cazul in care considera ca i se percepe o suma mai mare decat cea din oferta are dreptul de a refuza efectuarea platii. In acest caz va trebui sa anunte Dog Shop pentru a obliga crescatorul sa-si indeplineasca obligatiile pe parte financiara din cadrul ofertei trimise pe email sau facebook. In conditiile in care clientului ii este deja anuntata livrarea si animalul de companie este pus pe transport, iar clientul nu se prezinta la locul de preluare, comisionul nu se returneaza.

Facturare - Plata
Clientul primeste factura fiscala in urma platii comisionului catre Dog Shop, urmand cu restul de suma (conform cu oferta) sa fie platita direct crescatorului/proprietarului animalului de companie, strict la intalnirea dintre acestia. Plata efectuata catre crescator reprezinta banii ce-i revin acestuia pentru animalul de companie (suma totala din oferta din care s-a scazut comisionul nostru). Acesti bani ii apartin crescatorului si ca atare Dog Shop nu-si asuma raspunderea de nici o natura pentru acestia. De asemenea, crescatorul este cel caruia ii revine sarcina de a furniza documentele animalelor de companie, atat de natura medicala, cat si fiscala si nu firmei noastre. Rolul Dog Shop este strict acela de a pune in legatura clientul cu crescatorul in baza comisionului incasat si facturat.

Informatii despre oferta
Oferta trimisa pe email de catre noi (Dog Shop) catre client este singura valabila si singura luata in calcul. Anunturile de pe siteurile noastre sunt pur informative si pot oricand suferi modificari datorita numarului mare de crescatori cu care noi colaboram, motiv pentru care doar oferta trimisa clientului este cea valabila. Facilitatile oferite clientului sunt strict cele prezentate in oferta trimisa; nu se iau in calcul alte anunturi: nici de pe siteurile noastre si nici de pe alte siteuri pe care sunt plasate anunturile noastre.

Date despre parcursul comenzii:
Odata platit comisionul catre agentie (Dog Shop), clientul primeste factura fiscala; acest document reprezinta faptul ca deja comanda este activa la crescator; Daca clientul doreste sa afle datele de contact ale crescatorului, o poate face printr-un simplu apel telefonic sau email catre agentie (Dog Shop). De asemenea conform protocolului, cu aproximativ 24 ore inainte, fiecare client este sunat de catre crescator si i se aduc la cunostinta localitatea de livrare (in cazul in care clientul nu isi are domiciliul intr-unul din orasele din oferta), ora de livrare si locatia.

Termen de livrare
Acesta este direct dependent de varsta animalului de companie ofertat si poate fi cuprins intre 1-30 zile. Clientul este anuntat inca din debutul/plasarea comenzii care este acest termen de livrare. Pot exista situatii cand independent de vointa Dog Shop, crescatorul nu se poate incadra in termen din motive obiective (reactii neasteptate in urma vaccinarii, deparazitarii etc).

Orice renuntare de comanda din partea clientului mai devreme de 30 de zile se soldeaza cu retinerea comisionului.

Garantia oferita pentru animalele de companie livrate:
Aceasta se ofera de catre crescatorul/furnizorului animalului de companie si nu de Dog Shop. Garantia se ofera strict pentru bolile virale pentru care animalul de companie a fost vaccinat si nu pentru alte probleme: defecte de ordin congenital, displazie de sold etc. Garantia se ofera strict pentru o perioada de 7 zile calendaristice si consta in inlocuirea animalului de companie bolnav sau decedat cu un altul clinic sanatos. Inlocuirea se va efectua intr-un termen maxim de 60 zile. Pentru a putea beneficia de garantie (inlocuirea animalului de companie cu un altul clinic sanatos), clientul trebuie sa prezinte agentiei sau crescatorului (la alegere) dovezi din care sa reiasa diagnosticul. Nu se iau in calcul documente emise pe suprafata altului stat decat cel roman. Dovezile la care se face referire sunt: test rapid de diagnostic, foaie de observatie, examen necropsic si poze cu animalul de companie decedat.

De retinut:
Dog Shop isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, avand in vedere ca ceea ce se oferteaza sunt animale de companie (fiinte vii) iar acestea trebuie sa ajunga la persoane pe deplin responsabile si care sa aiba posibilitatile materiale necesare in vederea intretinerii acestora.
COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920

Termeni si conditii:Accesul dumneavoastra si utilizarea site-ului nostru sunt supuse si reglementate de toate legile si regulamentele in materie si acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politici sau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ('Termeni si Conditii').Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu plasati comanda. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru si implicit sa plasati comanda, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si Conditii.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment acestora Termeni si Conditii prin postarea pe site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii si Conditiile in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii si Conditiile in versiunea publicata pe site-ul nostru la momentul vizitei dvs.

Nu aveti dreptul sa abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu buna stiinta de virusi sau alte materiale, care sunt rau intentionate sau daunatoare tehnologic, prin incercarea de a obtine acces neautorizat pe site-ul nostru, sau prin atacarea site-ului nostru printr-un atac de tip refuz serviciu (DdoS denial – of service attack ). O incalcare a acestei dispozitii poate constitui infractiune si este posibil sa va raportam autoritatilor competente pentru astfel de acte, fara a aduce atingere altor mijloace legale disponibile pentru a ne recupera daunele suferite.

Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula oricand accesul la site-ul nostru (sau parti din acesta), in special daca noi consideram ca utilizati site-ul nostru in orice mod care este contrar oricaror dintre acesti Termeni si Conditii sau intr-un mod daunator. Daca tipariti, copiati sau descarcati orice parte a Site-ului nostru si/sau folositi aceste copii sau parti ale Site-ului nostru care incalca acesti Termeni si Conditii, trebuie, la alegerea noastra, sa returnati sau sa distrugeti copiile materialelor pe care le-ati efectuat si in caz de distrugere, sa oferiti dovezi in acest sens.

Disponibilitate si defecte
Site-ul nostru nu va fi intotdeauna disponibil si poate avea anumite erori. Acesta este furnizat pe principiul 'asa cum este' si 'asa cum este disponibil', si in masura permisa de lege, fara garantari, conditii sau garantii de orice fel.

Nu avem nici o obligatie de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru, cu exceptia cazului in care se prevede altfel in legislatia in vigoare. Ne rezervam dreptul de a modifica, edita, sterge, suspenda sau intrerupe, temporar sau permanent, site-ul nostru si/sau informatiile, materialele, produsele si/sau serviciile disponibile prin acesta.

Definitii si Termeni:
- Dog Shop: Este denumirea comerciala (brandul) sub care se ofera serviciile noastre; Dog Shop este un Pet Agency (agentie de animale de companie/agentie de intermediere) si are drept scop/rol prezentarea ofertelor de vanzare ale crescatorilor/proprietarilor de animale de companie pe care agentia ii are in portofoliu si cu care colaboreaza. Dog Shop presteaza acest serviciu in baza unui comision incasat de la client.
- Crescator: Persoana fizica care creste animale de companie si pe care le are in proprietate. Crescatorul este proprietarul de facto al animalelor de companie furnizate catre clientii agentiei (Dog Shop).
- Client: Persoana fizica / persoana juridica care apeleaza la serviciile agentului comercial Dog Shop.
- Animal de companie: Este reprezentat de tot ceea ce inseamna caini si pisici de rasa din cadrul ofertei / siteului.
- Site: Domeniul www.caini-de-vanzare.ro ; www.pisicidevanzare.ro si toate celelalte siteuri partenere cat si subdomeniile acestora.
- Contract: prezentul regulament reprezentat de 'Termeni si Conditii'.
- Oferta: Reprezinta emailul personalizat trimis de catre Dog Shop fiecarui client care solicita o astfel de oferta.

Aceasta cuprinde imagini cu exemplarele/animalele de companie disponibile la crescator, pretul total al animalului de companie care este alcatuit din pretentiile pecuniare ale crescatorului plus comisionul agentiei Dog Shop.
Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre furnizor.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client/Cumparator fata de un serviciul prestat de agentie. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de Client asupra serviciului. Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic sau de apreciere, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
Intrebare – formula de adresare catre alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obtine informatii despre animalele de companie sau serviciile din pagina respectiva.
Raspuns – informatie scrisa care este transmisa Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului care a adresat o intrebare in Site, in pagina unui anumit tip de animal de companie. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator in cadrul unei discutii.

Drepturi si obligatii ale partilor:
- Crescatorul: este raspunzator de calitatea animalelor de companie, de starea de sanatate a acestora cat si de actualitatea imaginilor cu animalelor de companie ofertate catre agentie; De asemenea acesta se angajeaza sa ofere clientului agentiei tot ceea ce este prezentat in oferta. In caz de imbolnavire si/sau deces in termenul prevazut in oferta, acesta are obligatia de a schimba/inlocui animalul de companie cu un altul clinic sanatos din aceeasi rasa, sex, particularitate de culoare intr-un termen de maxim 60 zile.
Pozele din ofertele trimise pe email sunt cu titlu de prezentare.
Crescatorul are obligatia de a transporta in conditii optime animalul de companie strict pana in orasul solicitat de catre client cu conditia ca acest oras sa se regaseasca in oferta trimisa pe email sau pagina oficiala de facebook. - Dog Shop: in calitate de pet agency (agentie de animale de companie / agentie de intermediere) are obligatia sa urmareasca indeplinirea de catre crescator a obligatiilor ce-i revin conform cu oferta, obligatii care sunt scrise in cadrul ofertei trimise pe email: livrarea exemplarului din rasa solicitata, sa se respecte particularitatea de culoare solicitata de client si sa-i asigure transportul in conditiile expuse in cadrul ofertei scrise si trimise clientului pe email, facebook sau orice alt mijloc de comunicare.
Preturile valabile sunt doar cele prezentate clientului in cadrul ofertei. De asemenea facilitatile oferite pentru animalul de companie solicitat sunt cele strict prezentate in cadrul ofertei trimise pe email.
- Clientul: Clientul are dreptul de a renunta la comanda si implicit recuperarea comisionului platit, daca livrarea animalului de companie se lasa asteptata mai mult de 30 zile. Livrarea propriu-zisa a animalului de companie si implicit plata restului de suma conform cu oferta inaintata pe email sau facebook se face prin intalnirea directa (intalnire fata in fata) intre client si crescator. Clientul are obligatia de a verifica la momentul livrarii, animalul de companie, din toate punctele de vedere. De asemenea clientul are dreptul ca la livrarea propriu-zisa sa fie insotit de catre un specialist (medic veterinar, specialist chinolog etc). Dreptul de returnare al animalului de companie este posibila doar in cazul in care acesta este suferind de una din afectiunile prezentate in cadrul ofertei. De asemenea clientul va trebui sa achite diferenta de pret (pretul total din oferta minus comisionul platit anterior angentiei Dog Shop) direct crescatorului/propritarului strict la momentul livrarii animalului de companie. Clientul este obligat sa verifice suma platita crescatorului. Daca clientul plateste in plus sau in minus fata de ceea ce scrie in oferta o face pe propria raspundere, Dog Shop neasumandu-si nici un fel de responsabilitate, fiind strict o problema intre client si crescator. Clientul in cazul in care considera ca i se percepe o suma mai mare decat cea din oferta are dreptul de a refuza efectuarea platii. In acest caz va trebui sa anunte Dog Shop pentru a obliga crescatorul sa-si indeplineasca obligatiile pe parte financiara din cadrul ofertei trimise pe email sau facebook; daca clientul nu mai doreste sa cumpere de la crescatorul initial, Dog Shop poate prezenta clientului oferta altui crescator; daca nici in acest caz clientul nu este multumit de noul crescator atunci clientului i se va returna comisionul platit agentiei.

Facturare - Plata
Clientul primeste factura fiscala in urma platii comisionului catre Dog Shop, urmand cu restul de suma (conform cu oferta) sa fie platita direct crescatorului/proprietarului animalului de companie, strict la intalnirea dintre acestia. Plata efectuata catre crescator reprezinta banii ce-i revin acestuia pentru animalul de companie (suma totala din oferta din care s-a scazut comisionul nostru). Acesti bani ii apartin crescatorului si ca atare Dog Shop nu-si asuma raspunderea de nici o natura pentru acestia. De asemenea, crescatorul este cel caruia ii revine sarcina de a furniza documentele animalelor de companie, atat de natura medicala, cat si fiscala si nu firmei noastre. Rolul Dog Shop este strict acela de a pune in legatura clientul cu crescatorul in baza comisionului incasat si facturat.

Informatii despre oferta
Oferta trimisa pe email de catre noi (Dog Shop) catre client este singura valabila si singura luata in calcul. Anunturile de pe siteurile noastre sunt pur informative si pot oricand suferi modificari datorita numarului mare de crescatori cu care noi colaboram, motiv pentru care doar oferta trimisa clientului este cea valabila. Facilitatile oferite clientului sunt strict cele prezentate in oferta trimisa; nu se iau in calcul alte anunturi: nici de pe siteurile noastre si nici de pe alte siteuri pe care sunt plasate anunturile noastre.

Date despre parcursul comenzii:
Odata platit comisionul catre agentie (Dog Shop), clientul primeste factura fiscala; acest document reprezinta faptul ca deja comanda este activa la crescator; Daca clientul doreste sa afle datele de contact ale crescatorului, o poate face printr-un simplu apel telefonic sau email catre agentie (Dog Shop). De asemenea conform protocolului, cu aproximativ 24 ore inainte, fiecare client este sunat de catre crescator si i se aduc la cunostinta localitatea de livrare (in cazul in care clientul nu isi are domiciliul intr-unul din orasele din oferta), ora de livrare si locatia.

Termen de livrare
Acesta este direct dependent de varsta animalului de companie ofertat si poate fi cuprins intre 1-30 zile. Clientul este anuntat inca din debutul/plasarea comenzii care este acest termen de livrare. Pot exista situatii cand independent de vointa Dog Shop, crescatorul nu se poate incadra in termen din motive obiective (reactii neasteptate in urma vaccinarii, deparazitarii etc).

Orice renuntare de comanda din partea clientului mai devreme de 30 de zile se soldeaza cu retinerea comisionului.

Garantia oferita pentru animalele de companie livrate:
Aceasta se ofera de catre crescatorul/furnizorului animalului de companie si nu de Dog Shop. Garantia se ofera strict pentru bolile virale pentru care animalul de companie a fost vaccinat si nu pentru alte probleme: defecte de ordin congenital, displazie de sold etc. Garantia se ofera strict pentru o perioada de 7 zile calendaristice si consta in inlocuirea animalului de companie bolnav sau decedat cu un altul clinic sanatos. Inlocuirea se va efectua intr-un termen maxim de 60 zile. Pentru a putea beneficia de garantie (inlocuirea animalului de companie cu un altul clinic sanatos), clientul trebuie sa prezinte agentiei sau crescatorului (la alegere) dovezi din care sa reiasa diagnosticul. Nu se iau in calcul documente emise pe suprafata altului stat decat cel roman. Dovezile la care se face referire sunt: test rapid de diagnostic, foaie de observatie, examen necropsic si poze cu animalul de companie decedat.

De retinut:
Dog Shop isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, avand in vedere ca ceea ce se oferteaza sunt animale de companie (fiinte vii) iar acestea trebuie sa ajunga la persoane pe deplin responsabile si care sa aiba posibilitatile materiale necesare in vederea intretinerii acestora.

Pisici de vanzareDog Shop este constituit dintr-un colectiv unit, sudat in ani, de profesionisti, atat in crestrea cat si in selectia pisicilor de rasa. Scopul pentru care am creat acest site este acela de a promova minunata lume a pisicilor de rasa. In acest scop acest site descrie cu lux de amanunte fiecare rasa de pisici: informatii despre istoricul rasei, personalitate si temperament, ingrijire, socializare, caracteristici de rasa s.a.m.d.

Personalul de la departamentul comercial va sta la dispozitie cu absolut orice informatie care sa va determine in alegerea rasei feline potrivite stilului dumneavoastra de viata.

Contact
COSMOTE | 0766 716 614
VODAFONE | 0728 533 111
ORANGE | 0753 354 920